Nyfødtfotografering av lille Colin

I dag var jeg på besøk hos en bekjent og tok biler av sønnen hennes. Han var bare 5 dager gammel. Så liten, så fersk og så nydelig! Her kommer noen bilder av han. Skal redigere flere av dem etterhvert. Men først litt skolearbeid i morgen før det braker løs med fotografering av en jente på 3-4år på kvelden! Blir spennende, da jeg stortsett bare tar bilder av små nurk og babyer. Jeg gleder meg!

colin
colin2

Hva syns dere om bildene? Kunne du tenke deg slike av din baby? :)

Tilbud!

tilbud

Jeg har inngått et nytt samarbeid.

Den siste tiden har jeg brukt mye tid på å sette sammen et samarbeid med en annen bedrift. Har flere som er aktuelle å samarbeide med, men ene avtalen er foreløbig i boks. :)

Tone Dalen er gründeren bak LilleCeline. Et lite foretak som produserer personlig hårpynt etter kundens ønsker. Hun tryller frem de mest fantastiske hodeprydene til små og store prinsesser!

logo9

For å se produktene hennes og hva hun kan tilby, følg hun gjerne på FACEBOOK og titt innom HJEMMESIDEN hennes. Anbefaler virkellig disse produktene! Dem er perfekte til fotografering av både store og små. 

Nå kan du enkelt bestille time via hjemmesiden!

Jeg har puslet litt med hjemmesiden i romjulen. Og nå har jeg gjort det mulig for dere å sende inn ønsker om fotograferingstime direkte via hjemmesiden! :) Ta en titt på fanen “Bestill time” i menyen over.

Håper alle har hatt en kjempefin jul, romjul og får en flott nyttårsaften i morgen!

Ses i det nye året, godt nyttår!

-Anette

Elias på 11 dager

I går var jeg så heldig å få lov å ta bilder av en vakker liten prins på 11 dager. Her kommer en liten sniktitt. Flere bilder kommer :)

Copyright © 2013 - Fotograf Anette Skår - www.skaarfoto.no - All rights reserved.